Igrajte Sweet Bonanza

Sweet Bonanza Slot recenzija

Sweet Bonanza demo  je video slot sa 6 bubnjeva i pogodan za sve strane koji pokreće davatelj softvera Pragmatic Play. Igra je inspirirana nekim od najukusnijih slatkiša i voća vani i napunit će vas šećerom. Ovaj oku ugodan slot omogućit će vam da kušate žlicu množitelja i neke nevjerojatne isplate.

Slatka Bonanza tema

Sweet Bonanza utor je slastica vrlo boja. Ovdje se odvija čudan svijet koji se u potpunosti sastoji od slatkiša i kolača. U pozadini se svira prilično zabavan soundtrack dok se vrtite. Nije posebno upečatljiv, ali nije nas natjerao ni da žurimo da pronađemo gumb za isključivanje zvuka.

Na kolutima ćete vidjeti niz simbola voća i slatkiša. Simboli niže vrijednosti uključuju banane, borovnice, lubenice, šljive i crvene jabuke. Unosniji su plavi pravokutni dragulji, zeleni poligoni dragulji, kvadratni ljubičasti dragulji i crveni dragulji srca. Najviše plaćeni simbol je crveno srce. Zemljište 12 ili više za isplatu 50 puta veći od vašeg uloga.

Bonus značajke

Prvo, otkrit ćete da ova video slot igra nudi nešto što se zove značajka Tumble, koja je fantastičan dodatak Pragmatic Playa u smislu bonus rundi. Kada dobijete pobjedu, bit će vam isplaćena nagrada prije nego što pobjednički simboli nestanu sa zaslona vaše igre i budu zamijenjeni simbolima koji padaju odozgo. To vam daje priliku da osvojite još jednu nagradu. Ovaj se proces nastavlja sve dok se ne pojavi nova dobitna kombinacija. Nema ograničenja u broju uzastopnih pobjeda koje možete ostvariti putem značajke Tumble.

Glavna značajka ove igre inspirirane slatkišima je bonus besplatnih okretaja, koji počinje kada dobijete četiri skatter simbola lizalice bilo gdje na bubnjevima – nešto što će također dovesti do trenutne novčane nagrade. Alternativno, možete platiti 100 puta više od iznosa oklade da biste započeli bonus igru ​​besplatnih okretaja. Besplatni okreti se odvijaju na istoj razini oklade koja se koristi kada je značajka besplatnih okretaja aktivirana. Tijekom runde besplatnih okretaja, simboli množitelja u vrijednosti od 2x do 100x mogu se pojaviti na bubnjevima. Kada se okret završi, zbroj svih množitelja na bubnjevima bit će primijenjen na vaš dobitak. Multiplikatori mogu dovesti do nagrada od stvarnog novca u vrijednosti od tisuća dolara!

Sweet bonanza demo igra

Sweet bonanza demo Slot ima verziju koja služi za testiranje i ne zahtijeva registraciju. Demo verzija je idealna prilika za procjenu prvog dojma koji slot ostavlja. Općenito, možda nije baš sigurno. S jedne strane, proces igranja je monoton u usporedbi s nekim modernim igrama. Zbog nedostatka besplatnih okretaja i bonus simbola, slot bi mogao biti dosadan onima koji su se navikli na dinamično kockanje. S druge strane, Starburst slot ima stari šarm arkadne igre. To je nešto što razlikuje utor od ostalih i čini ga jedinstvenim.

Sažetak

Sweet Bonanza slot je igra s prilično visokim potencijalom dobitka koji može doseći i do x21100 puta više od vaše uloge. Iako osnovna igra ponekad može postati dosadna, sveukupno, igra može biti prilično zabavna, a većina je zahvaljujući bonus rundi besplatnih okretaja. Ako ste i vi sladokusci onda je ovo igra za vas, samo nemojte pretjerati sa slatkim.

FAQ

Što je Sweet Bonanza RTP?

Stopa Sweet Bonanza RTP je 96,49% što je bolje od prosjeka slotova od 96%. Varijanca je velika, iako veći dobici dolaze u besplatnim okretima.

Što je maksimalni dobitak Sweet Bonanza?

Ovaj slot na temu šećera može isplatiti do 21.175 x vaš ukupni ulog po besplatnom okretanju. Ključ za velike isplate iz množitelja bombona koji mogu doseći 100x.

Ima li Sweet Bonanza besplatnih okretaja?

Značajka besplatnih okretaja počinje s 10 besplatnih okretaja, ali možete osvojiti neograničene dodatne besplatne vrtnje. Akciji se pridružuju simboli Candy Bomb koji mogu dati povećanje množitelja između 2x i 100x.