Igrajte Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe Slot besplatna igra

Ako tražite slot koji je blizu pružanja iskustva igranja klasične arkadne igre, ne tražite dalje od Sizzling Hot Deluxe utora. Proizveden od strane Novomatica i igra se pomoću motora s 5 bubnjeva i 5 isplatnih linija, kombinira iznimno jednostavnu igru s retro zvukom i vizualom. Ovdje nema ništa u ponudi kada su u pitanju bonus značajke, tako da se čitava igra vrti oko akcije osnovne igre. Možda je osnovna, ali ova se jednostavna formula pokazala jako popularnom. Uz 5000 x dobitaka uloga na svakom okretanju, saznajte više o ovom vintage automatu u našoj recenziji Sizzling Hot Deluxe.

Vrući vrući Deluxe Slot RTP, detalji i ograničenja opklada

Sizzling Hot Deluxe postavka utora je stara škola koliko i može. Radnja se odvija na klasičnom stroju s 5 bubnjeva i 3 reda sa samo 5 isplatnih linija. Da biste stvorili dobitnu kombinaciju, trebate spustiti 3, 4 ili 5 istog simbola s lijeva na desno na jednu od tih 5 isplatnih linija, počevši od 1. bubnja.

Igrajte od 5 do 50 funti po okretu. Kliknite karticu Total Bet ispod bubnjeva kako biste prilagodili svoj ulog. Prije nego što počnete igrati slot, morate postaviti broj krugova/okretanja (do 100) i postaviti ograničenje gubitka (do 500 x vaš ukupan ulog).

Sizzling Hot Deluxe RTP je 95,66% što je niže od prosjeka od 96%, ali više od većine Novomatic igara. Mogli biste zamisliti da bi slot pod nazivom Sizzling Hot Deluxe bio gori kada je u pitanju volatilnost. Zapravo, volatilnost je u srednjem rasponu. Maksimalni dobitak je 5000 x vaš ukupan ulog po okretu.

Tema – Audio i značajke dizajna sizzling hot

Sizzling Hot Deluxe slot ima vatrenu/zapaljenu temu u kombinaciji s onom klasičnog automata za igre na sreću/voće. Pošteno je reći da je dizajn ovog stroja za voće vrlo raznolik.

Soundtrack ovdje je klasična afera Novomatic bangs and bleeps koja se pojavljuje u mnoštvu starijih utora programera. Baš kao i igra, zvuk i vizualni prikazi u Sizzling Hot Deluxeu prilično su osnovni.

U ovom video utoru postoji ukupno 8 tipova simbola, od kojih su većina voće. Najniže plaćeni simboli su trešnje, limun, naranča i šljiva. Plaćaju 4X ulog ako dobijete 3 iste vrste. Ako uspijete osvojiti 5 vrsta na isplatnoj liniji, bit ćete nagrađeni 100X više od oklade. Simboli koji se više plaćaju su lubenica, grožđe i 7. Za 3 od njih na isplatnoj liniji dobitak je 10X do 20X veći ulog. Za 5 uzastopnih pobjeda je 100X do 1000X oklada. Tu je i skatter simbol prikazan zvijezdom i ovaj simbol raspršivanja stvara pobjedu sve dok ih imate 3 bilo gdje na mreži – ne moraju biti susjedni. Pobjeda za 5 zvjezdica je 50X veća oklada.

Bonusi Sizzling hot besplatne igre

Možda ćete biti razočarani kada saznate da kockarnice Sizzling Hot Deluxe ne nude posebne bonus igre, jer ih sama igra nema. Dizajniran je kao nevjerojatno jednostavan i lak za igranje automat, koji će se, naravno, dopasti nekim igračima više nego drugima.

Jedna stvar koju možemo podijeliti je da vam scatteri (simbol zvijezde) u ovom Sizzling Deluxe automatu mogu donijeti pobjede u ovoj igri. Sve dok dobijete tri bilo gdje na bubnjevima, dobit ćete pored dobitaka u liniji. Samo najveći dobitak se isplaćuje po isplatnoj liniji.

FAQ

Što je Sizzling Hot Deluxe RTP?

Sizzling Hot Deluxe RTP iznosi 95,66%. Viša od većine Novomatic slot igara, varijanca je u sredini, tako da će doći do pristojne mješavine malih, srednjih i većih dobitaka.

Što je maksimalni dobitak Sizzling Hot Deluxe?

Sizzling Hot Deluxe može biti vrlo jednostavan u smislu igranja, ali može dati 5000 x dobitaka od uloga na svakom okretu. To se može postići punjenjem koluta sa sretnih 7 simbola visoke vrijednosti.

Ima li besplatnih okretaja Sizzling Hot Deluxe bez depozita?

Ljudi često pitaju je li moguće primiti Sizzling Hot Deluxe besplatne vrtnje bez depozita. Srećom, uz ovu igru definitivno možete dobiti besplatne vrtnje u sklopu mnogih ponuda dobrodošlice online casina. Međutim, malo kockarnica nudi sheme bez depozita. Njih je mnogo teže pronaći i često imaju stroge parametre za isplatu bilo kakve zarade.