Igrajte Besplatnu Pasijans Free Cell

Pasijans Free Cell

Ako postoji jedan problem sa 7 Solitaireom, to je činjenica da su igre često gotove prije nego što počnu. Iako je vrlo rijetko da nema apsolutno nikakvih poteza koji se mogu napraviti, igre u kojima opsežan napredak jednostavno nije moguć nisu nečuvene, a zbog toga se igra može osjećati mnogo manje o vještini nego o sreći.

Zato mnogi ljudi uživaju igrati Freecell kao alternativu. Popularizirana zahvaljujući uključivanju u mnoge verzije sustava Windows kao besplatna igra, ova izazovna kartaška igra za jednog igrača nema apsolutno nikakve sreće izvan svog početnog izgleda, jer igrači mogu vidjeti lokacije svake pojedinačne karte. To je čini igrom potpunih informacija u kojoj se svaki potez može isplanirati s apsolutnom sigurnošću. To znači da se gotovo svaka igra može pobijediti prema standardnim pravilima – ali samo uz vrlo dobru igru.

FreeCell pasijans je kartaška igra pasijansa koja se igra pomoću standardnog špila od 52 karte. Temeljno se razlikuje od većine pasijansa po tome što je vrlo malo dogovora nerješivo, a sve karte se dijele licem prema gore od samog početka igre. Iako se softverske implementacije razlikuju, većina verzija označava ruke brojem (izvedenim iz vrijednosti za početak koju koristi generator slučajnih brojeva za miješanje karata)

Kakva je povijest FreeCell Pasijans?

Free Cell online je jedna od najpopularnijih kartaških igara koje možete pronaći na većini računala. Prvi ga je uveo 1978. Paul Alfille, koji je programirao prvu kompjuteriziranu verziju kao student medicine na PLATO računalu na Sveučilištu Illinois.

Populariziran je 1991. godine kada je bio predinstaliran sa svakom verzijom sustava Windows. Kao i svaka druga kartaška igra, postoji jedinstveni skup pravila kojih se igrač mora pridržavati da bi pobijedio u igri. Igra se s jednim špilom karata, a iako postoji beskonačan broj mogućih dogovora, nemojte očekivati da ćete ih sve moći naučiti. Matematički gledano, postoji 1,75 puta 10 na potenciju 64 moguće igre.

<h2>Pasijans Fee Cell strategija: Kako pobijediti na FreeCell Online </h2>

Pažljivo analizirajte svoju tablicu

Prije nego počnete premještati kartice, prvo analizirajte izgled. Pokušajte locirati područja koja su problematična, kao što su asovi i niske karte koje su zakopane ispod tableau. Zatim planirajte kako ćete premjestiti karte. Pazite na očite poteze jer možda nisu najbolji.

Pomaknite asove

Ako su vaši asovi i dvojke duboko zakopani drugim kartama višeg ranga, trebali biste ih osloboditi što je prije moguće. Premjestite ih u matične ćelije da biste dobili grubu predodžbu o tome kako ćete premjestiti ostale kartice. Zapamtite da su karte poredane uzlaznim redoslijedom. Dakle, ako su vaši asovi blokirani drugim kartama, možda neće biti moguće otići daleko u ovoj igri.

Pokušajte ostaviti slobodne ćelije praznima

Pasijans Free Cells pohranjuju kartice koje blokiraju vašu igru. Pomažu vam da manevrirate. S mnogo praznih slobodnih ćelija, može se premjestiti duži niz kartica. Međutim, manevriranje će biti teško ako imate samo jednu ili dvije prazne ćelije. Ako ne možete manevrirati, onda stvarno ne možete igrati ovu igru. Stoga nemojte stavljati kartice u slobodnu ćeliju osim ako vam to nije jedina opcija.

Premjestite zapakirane kartice u Tableau

Većina igrača griješi pakirajući kartice u slobodne ćelije. Međutim, najbolje je koristiti stupac tablice. I pobrinite se da ih ravnomjerno rasporedite kako biste stvorili više prilika za premještanje karata.

FAQ

Koje su druge igre slične FreeCell koje bih trebao isprobati?

Ako vam se sviđa FreeCell, možda će vam se svidjeti i Spider Solitaire. Također, ne zaboravite igrati našu igru dana za klasični pasijans poznat i kao klondike pasijans. A ako tražite nove vrste igara, imamo preko 500 različitih kartaških igara pasijansa. Sretno!

Postoje li različite verzije FreeCell-a?

Da. Postoje varijacije u broju slobodnih ćelija, stupaca ili špilova. Neke Freecell varijante igraju se s dva špila karata. Mnogi drugi se razlikuju po broju stupaca ili slobodnih ćelija. Sama Freecell se često igra s manje od 4 slobodne ćelije, kako bi igra bila izazovnija.

Koliko kartica možete premjestiti odjednom u FreeCell?

Pomičite jednu po jednu karticu, osim ako nemate otvorene slobodne ćelije. Ako imate tri prazne slobodne ćelije, možete premjestiti četiri karte. Ako imate dvije prazne slobodne ćelije, možete premjestiti tri karte. Ako imate jednu praznu slobodnu ćeliju, možete premjestiti dvije kartice.