Igrajte Rulet Online

Besplatna rulet igra

Otkako je ova fascinantna igra prvi put predstavljena u 18. stoljeću, postala je ponosni poster za kockarnice diljem svijeta. Rulet možda na francuskom znači ‘Mali kotačić’, ali nema ništa malo u ovom nevjerojatnom iskustvu.

Cilj je jednostavan – kladite se na mjesto gdje mislite da će lopta sletjeti. Crveni ili crni? Iznutra ili izvana? To je tvoj poziv.

Savjeti za veće pobjede u rulet online

  •  Prvo igrajte besplatno. Jedna od najvećih prednosti igranja na mreži je ta što možete igrati ogromnu količinu igara besplatno prije nego što počnete igrati sa pravim novcem. Ako niste sigurni kako igrati online rulet, igrajte ga besplatno. Nakon što ste dovoljno samouvjereni, uvijek možete igrati s pravim novcem.
  • Poznajte neke sustave klađenja online ruleta. Iako ne postoji pouzdan sustav za klađenje na rulet koji vam može jamčiti uspjeh, postojanje takvog sustava može pomoći. Samo imajte na umu da svaka oklada ima prednost, tako da je kasino dugoročno zajamčen.
  • Isprobajte strategiju klađenja na stupac. Klađenje u stupcima u online ruletu podrazumijeva klađenje na crveno na crno, na par protiv neparnog ili visoko na nisko. U suštini se kladite da će lopta završiti na broju koji se nalazi u jednom od tri stupca tablice. Imajte na umu da su oklade u stupcu izvan oklade pa je veća vjerojatnost da ćete brže povećati svoj novčani iznos.

Varijacije rulet igra

Europski rulet

Europski rulet je vjerojatno najpopularniji oblik ruleta. Europski kotač ima samo jednu nulu, što znači da je House Edge znatno niži od ostalih varijacija ruleta, sa 2,7%.

Američki rulet

Ugledna varijacija iz Vegasa, američki rulet, ima dvostruku nulu dodanu kotaču, podižući House Edge na masivnih 5,26%, kao i brojeve koji se drugačije slijeduju. Vrste dostupnih oklada ostaju iste kao u europskoj varijanti, a zbog House Edgea, dobici mogu biti iznimno unosni.

Francuski rulet

Francuski rulet je nevjerojatno sličan europskoj varijanti, s jednom nulom na kotaču. Dostupne oklade su iste, uz dodatak “En Prison” i “La Partage”. Ove dvije oklade djeluju kao osiguranje, što znači da ćete izgubiti samo polovicu založenog iznosa ako se kotač zaustavi na nuli.

Mini rulet

Ova varijacija je široko dostupna u svijetu online ruleta i savršena je za one igrače koji se osjećaju zastrašeni samim brojem opcija klađenja u drugim vrstama ruleta. Sa samo 13 utora, Mini rulet pojednostavljuje stvari dok uključuje koncept “La Partage” za promjenu koeficijenata u svoju korist.

Rulet uživo

Iskusite svu zabavu i uzbuđenje pravog casina u udobnosti vlastitog doma. Rulet igre s djeliteljima uživo rade na potpuno isti način kao i njihove računalne igre, ali s krupijeom iz stvarnog života koji vrti kolo.

Rulet s više kotača

Rulet s više kotača radi točno ono što piše na limenci. Odaberite igranje bilo gdje s najviše osam kotača u isto vrijeme. Slično varijanti s više kuglica, ova verzija se igra s europskim stilom rasporeda stola i kotača.

FAQ

Kako se igra besplatni rulet?

U suštini, igranje besplatnog ruleta znači klađenje lažnog novca na ono što mislite da će biti dobitni dio kotača. Trgovac računalima vrti kotač s malom kuglicom unutra koja se zaustavlja na pobjedničkom broju. Najprije kliknete da biste položili oklade na odabrani broj ruleta. Zatim, ako se lopta zaustavi na vašem broju ili rasponu koji uključuje broj, pobjeđujete.

Kako funkcioniraju besplatne rulet online igra?

Besplatne online rulet igra rade na sličan način kao i njihovi ekvivalenti za pravi novac. Umjesto djelitelja koji vrti kotač, softver igre koristi generator slučajnih brojeva kako bi svaki put odredio gdje će lopta sletjeti. Druga razlika je u tome što ne dobivate ili gubite pravi novac. Umjesto toga, svaki dobitak ili gubitak odnosi se na token novac bez intrinzične vrijednosti, tako da možete nastaviti igrati online rulet besplatno bez ikakvog utjecaja na vaš bankovni saldo.

Što osvajate pogađanjem broja u besplatnim igrama?

Što se tiče pravog novca, ne možete osvojiti ništa. U svom novcu za igranje, dobivate 35 puta više od izvorne oklade ako dobijete točan broj na okladi s jednim brojem. To je značajna pobjeda i dobar način da besplatno naučite realne izglede i isplate prije nego riskirate bilo kakvu gotovinu.