Igrajte Lucky Lady Charm Deluxe

Lucky Lady Charm Deluxe pregled slot

Bio je veliki hit u cijeloj Europi i iznjedrio je mnoštvo spin-offova, pa što je to što Lucky Lady’s Charm Deluxe utor čini tako popularnim. Stvorio ga je Novomatic i igrao se koristeći motor za igre s 5 bubnjeva i 10 isplatnih linija, kombinira dizajn s temom bogatstva s klasičnom bonus značajkom i super visokom varijacijom do vrlo igrivog efekta. Slijedite pobjednika uključujući Lucky Lady wild i isplata se udvostručuje. Još je bolja značajka Besplatne igre koja dodjeljuje besplatne vrtnje sa svim isplatama utrostručenim.

Značajka bes Lucky Lady besplatne igre

Ubacite 3, 4 ili 5 svjetlucavih simbola raspršene kristalne kugle bilo gdje na kolutovima u istom okretanju i dobit ćete nagradu od 5, 20 ili 500 x svoj ukupni ulog. Također ćete aktivirati značajku Besplatne igre.

Nakon što se aktivira, igrat ćete 15 besplatnih okretaja. Sve pobjede ovdje su pojačane 3x množiteljem i utrostručene. Mogući su i neograničeni ponovni okidači. Slijetanje 3 ili više kristalnih kuglica na istom besplatnom okretu dodaje još jedan krug od 15 besplatnih okretaja vašem ukupnom iznosu, bez ograničenja.

Dizajn, grafika i više

Tema je vrlo djevojačka, ako je možemo tako nazvati. Dizajn je ovdje vrlo jednostavan. Simboli su ipak lijepi i jasni na bež pozadini. Iza kolutova možete vidjeti krajolik jezera, pretpostavljamo, i planina, s nekim lišćem da ‘ispuni’ cijeli scenarij. Soundtrack je klasična Novomatic afera bangs and bleeps koja će biti odmah prepoznatljiva ako ste igrali bilo koji od ostalih programera.

Dobra prednost je što imate dostupnu značajku automatske reprodukcije. Na kolutima ćete vidjeti potkovu, zlatnik i djetelinu s 4 lista. Bubamara i zečja šapa najbolji su standardni simboli. Oboje isplaćuju isplate od 0,2, 12,5, 25 ili 75 puta vašeg uloga ako na liniji isplate dobijete 2, 3, 4 ili 5. Ako dobitna kombinacija uključuje Lucky Lady wild taj se iznos isplate udvostručuje.

Postoji prilično primamljiva bonus runda koju možete uhvatiti ako Charm djeluje na vas i vaša sreća bude pojačana. Množitelji i do 15 besplatnih okretaja također se mogu osvojiti određenim kombinacijama, ali ćemo ih pregledati u sljedećem odjeljku.

Novomatic je stvorio Lucky Lady’s Charm mobilni utor kako bi nadopunio verziju za tablet i stolno računalo. Svi oni nude istu kombinaciju jednostavnog dizajna i jednostavnog igranja velike varijacije. To je pristojna mješavina za mobilni utor.

Lucky Lady’s Charm Deluxe – besplatne casino igre lucky lady

Iako ima prilično ženstvenu privlačnost, možete biti sigurni da će svatko tko pristupi ovoj igri smatrati da je uzbudljiva od početka do kraja. Standardni raspored video utora u kombinaciji s podesivim isplatnim linijama je jedna stvar, ali također možete osvojiti 9000 puta veći ulog po liniji u značajci besplatnih okretaja.

Kao dodatak tome, tu je naravno uključenje runde besplatnih okretaja, koja će sve vaše dobitke pomnožiti sa 3x. Osim toga, s divljim simbolom koji djeluje na višoj razini od samo zamjene za druge ikone, lucky lady’s charm deluxe slot ima puno prednosti.

FAQ

Što je Lucky Lady’s Charm Deluxe RTP?

Stopa povrata igrača lucky lady’s charm deluxe slot iznosi 95,13%, što je ispod prosjeka od 96%. Ipak, nemojte dopustiti da vas to odvrati jer ima potencijal za velike nagrade pri svakom okretu.

Koliki je maksimalni dobitak Lucky Lady’s Charm Deluxe?

Možete osvojiti do 9.000 x ulog na svakom okretanju i do 27.000 x svoj ukupni ulog po besplatnom okretanju. Međutim, volatilnost je iznimno visoka, stoga nemojte često očekivati velike pobjede, ako ih uopće očekuju.

Postoji li Lucky Lady’s Charm Deluxe značajka besplatnih okretaja?

Aktivirajte značajku besplatnih igara tako što ćete sletjeti s 3+ kristalne kugle na istom okretu. Nakon nagrade do 500 x uloga, dobit ćete 15 besplatnih okretaja s 3x množiteljem. Također možete ponovno pokrenuti neograničene dodatne besplatne vrtnje.